Citrónová ZERO Problem PARTY torta Ø 26 cm
Citrónová ZERO Problem PARTY torta Ø 26 cm
Bezgluténová slávnostná torta ideálna nielen na Vianoce. Jemný a veľmi chutný korpus zo zmesi Zero Problem NUVOLA naplnený chutnou krémovou citrónovou náplňou a dozdobený kombináciou tukovej náplne Dip Neutral a smotany Ken Presto. Torta je podľa typu dozdobenia vhodná naozaj pre každú slávnostnú príležitosť od svadby počnúc, cez narodeniny až po detské oslavy a rodinné posedenia. Nakoľko požiadavka po bezgluténových cukrárskych výrobkoch rastie, veríme, že Vás tento skvelý recept osloví.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 290 | g | Zero Problem NUVOLA GF |
205 | g | Tekutá vaječná melanž | |
50 | g | voda | |
Náplň: | 300 | g | Dip Neutral |
300 | g | Fruitful Citrónový krém | |
Dozdobenie: | 200 | g | Dip Neutral |
200 | g | Ken Presto | |
10 | g | cukríková dekorácia |
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme 5 minút pri najvyšších otáčkach, nalejeme do formy o priemere 26 cm a pečieme 25 minút pri teplote 170 °C.
Vychladený korpus prekrojíme na tri pláty.
Dip Neutral zohrejeme na max. 25 – 30 °C a vyšľaháme do peny. Primiešame (nie studený) Fruitful Citrónový krém. Natrieme na všetky tri korpusy a vyskladáme tortu.
Na dozdobenie zohrejeme Dip Neutral, do ktorého vlejeme tekuté Ken Presto a vyšľaháme do pevnej hmoty. Cukrárskym vreckom dozdobíme boky a povrch torty. Posypeme cukríkovou dekoráciou, dozdobíme a vychladíme.
ZERO PROBLEM ZEELANDIA pre cukrárov
ZERO PROBLEM NUVOLA
Úžasná kvalita a chuť na nerozoznanie od klasického piškótového korpusu.
100 % gluten-free zmes na výrobu piškótových korpusov a plátov. Bez laktózy.
Skvelá chuť, jemná nadýchaná pórovitosť korpusu. Použiteľná ako s klasickými vajíčkami, tak aj vaječnou melanžou.
DIP NEUTRAL
Tuková poleva a náplň v jednom. Neutrálnej chuti a peknej bielej farby
pre Vaše polevy na zákusky a donuty ako aj v kombinácii so smotanou
a napr. Fruitful Citrónový krém pre chutné náplne a dozdobenie tôrt a zákuskov.
Malé balenie: 5 kg vedierko.
Naše odporúčanie:
Tak ako pri všetkých tukových náplniach, kde používame margarín a maslo, musí byť tuková zložka izbovej teploty, to isté platí aj pre Dip Neutral. Odporúčame Vám nahriať Dip Neutral do max. 25 – 30 °C a použiť ďalšiu zložku (smotanu alebo Fruitful a pod.) s izbovou teplotou.
Dodatočné informácie
pre 1 tortu á 1500 g.
ZERO PROBLEM ZEELANDIA pre cukrárov
ZERO PROBLEM NUVOLA
Úžasná kvalita a chuť na nerozoznanie od klasického piškótového korpusu.
100 % gluten-free zmes na výrobu piškótových korpusov a plátov. Bez laktózy.
Skvelá chuť, jemná nadýchaná pórovitosť korpusu. Použiteľná ako s klasickými vajíčkami,
tak aj vaječnou melanžou.
DIP NEUTRAL
Tuková poleva a náplň v jednom. Neutrálnej chuti a peknej bielej farby
pre Vaše polevy na zákusky a donuty ako aj v kombinácii so smotanou a napr. Fruitful Citrónový krém pre chutné náplne a dozdobenie toriet a zákuskov. Malé balenie: 5 kg vedierko.
Naše odporúčanie:
Tak ako pri všetkých tukových náplniach, kde používame margarín a maslo, musí byť tuková zložka izbovej teploty, to isté platí aj pre Dip Neutral. Odporúčame Vám nahriať Dip Neutral
do max. 25 – 30 °C a použiť ďalšiu zložku (smotanu alebo Fruitful a pod.) tiež izbovej teploty.