ZERO PROBLEM pekárske zmesi ZERO PROBLEM pekárske zmesi

Zero Problem TASTY LF

100 % bezlepková zmes na výrobu svetlého chleba a pečiva.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto: 100 % ZERO PROBLEM TASTY LF
3 % sušené droždie
2 % soľ
10 % rastlinný olej
80 % voda cca

Technologický postup

Suroviny okrem oleja miešame 1 minútu pri pomalých otáčkach, pridáme olej a miešame 3 minúty na pomalých otáčkach a nakoniec 1 minútu na rýchlych otáčkach.


Cesto priamo spracujeme.

Vytvaruje bochníky podľa požadovanej hmotnosti a ukladáme do ošatiek, foriem alebo voľne na plechy.


Dáme do kysiarne na cca 40 minút, pri 30°C a rel .vlhkosti 75%.
Po kysnutí na povrchu narežeme a pečieme.


Pečenie:

230°C, s parou, zatvorený odťah, 5 minút,
220°C, bez pary, otvorený odťah, 15 minút,
230°C, bez pary, otvorený odťah, cca 5 minút.
Doba pečenia je v závislosti od navážky a typu pece.

ZERO PROBLEM TASTY LF