Zero Problem TASTY LF
Zero Problem TASTY LF
100 % bezlepková zmes na výrobu svetlého chleba a pečiva.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 100 | % | ZERO PROBLEM TASTY LF |
3 | % | sušené droždie | |
2 | % | soľ | |
10 | % | rastlinný olej | |
80 | % | voda cca |
Technologický postup
Suroviny okrem oleja miešame 1 minútu pri pomalých otáčkach, pridáme olej a miešame 3 minúty na pomalých otáčkach a nakoniec 1 minútu na rýchlych otáčkach.
Cesto priamo spracujeme.
Vytvaruje bochníky podľa požadovanej hmotnosti a ukladáme do ošatiek, foriem alebo voľne na plechy.
Dáme do kysiarne na cca 40 minút, pri 30°C a rel .vlhkosti 75%.
Po kysnutí na povrchu narežeme a pečieme.
Pečenie:
230°C, s parou, zatvorený odťah, 5 minút,
220°C, bez pary, otvorený odťah, 15 minút,
230°C, bez pary, otvorený odťah, cca 5 minút.
Doba pečenia je v závislosti od navážky a typu pece.