Zero Problem VIENNOISERIE
Zero Problem VIENNOISERIE
Bezlepková zmes na výrobu jemného pečiva a plundrových výrobkov.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 1000 | g | ZERO PROBLEM VIENNOISERIE |
150 | g | Tekutá vaječná melanž | |
100 | g | Tekutý vaječný žĺtok | |
400 | g | voda | |
40 | g | čerstvé droždie | |
Na prevaľovanie: | 300-400 | g | Zeelandia ťažný margarín-pláty |
Technologický postup
Zmiešajte všetky suroviny na cesto (okrem margarínu) pri pomalých otáčkach počas 5 minút.
Nechajte postáť 10 minút. Potom prekladajte s margarínom spôsobom 3x3x3.
Po druhom preváľaní dajte odležať na 20 min. do chladu.
Vyvaľkajte na 5 mm a vykrajujte požadované tvary, naplňte a dajte na plechy kysnúť cca 45 - 50 min.
Po vykysnutí pečte pri poč. teplote 200°C, postupne klesajúcej na 180°C cca 18-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.